Fem siktet etter dødsfall

En mann i 20-årene døde i natt av skadene han fikk i en voldshandling i Ganddal utenfor Sandnes sentrum. Fem personer er pågrepet og siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Første gang publisert klokka 02.59

Mannen, som er i 20-årene, skal ha vært innblandet i et slagsmål i en privat bolig i 01-tiden. Han ble erklært død klokken 01.30.

- Vi etterforsker dette som en drapssak, uttaler avdelingssjef ved Rogaland politidistrikt Håkon Hauge til Dagbladet.no.

Politiet fikk senere på natten tips om en bestemt adresse nord i Sandnes og her pågrep de fem personer etter en væpnet aksjon. De fem er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap.

- Vi vet ikke detaljene i hva som skjedde, men antar at avdøde er død som en følge av stump vold. De fem siktede er ennå ikke avhørt. Senere i dag vil vi vurdere om de skal fremstilles for varetektsfengsling, sier politiadvokat Karsten Monsen ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Monsen vil ikke spekulere i hva som kan ha vært motivet for drapet, men opplyser at flere av de siktede er kjenninger av politiet.

Etterforskerne i Sandnes hadde i natt personer inne til avhør om ugjerningen.

- Vi har ett vitne som var til stede i huset da drapet skjedde, uttaler Karsten Monsen til Dagbladet.no.