Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem siktet for gjengvoldtekt

Fem menn er siktet for voldtekt mot to tenåringsjenter under en fest i Trondheim fredag kveld. En 27 år gammel mann ble mandag varetektsfengslet for to uker, siktet for voldtekten mot den ene jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fem mennene er siktet for voldtekt, eller medvirkning til voldtekt, skriver Adresseavisens nettutgave.

To menn på 25 og 27 år ble pågrepet fredag kveld og lørdag, etter voldtektene som skal ha skjedd på en privat fest i Trondheim fredag kveld. To jenter på 15 og 17 år skal ha blitt voldtatt.

27-åringen ble mandag varetektsfengslet for to uker, mens 25-åringen ble løslatt. De to er i tillegg til voldtekt også siktet for å ha hatt utuktig omgang med noen som var bevisstløse eller av andre grunner var ute av stand til å motsette seg handlingen. Det skal ha blitt drukket store mengder alkohol på festen, og politiet mener mennene utnyttet at jentene var overstadig beruset. Begge mennene nekter straffskyld.

Mandag ble ytterligere tre mannlige festdeltakere siktet i saken. Politiet vil tirsdag bestemme seg for om de tre skal framstilles for varetektsfengsling.

Etter de angivelige overgrepene klarte den ene jenta å komme seg ut av leiligheten og få varslet familien, som igjen kontaktet politiet. Da politiet ankom stedet, var den andre fornærmede fortsatt i leiligheten.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!