Fem siktet for voldelig angrep i bolig i Bodø

Politiet etterforsker hendelsen bredt tirsdag, og påtalemyndigheten vil i løpet dagen ta stilling til om noen av dem som er siktet i saken skal framstilles for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fem personer er siktet for grov kroppskrenkelse etter at de mandag ettermiddag skal ha gått til angrep på beboerne i en bolig i Bodø. Flere var bevæpnet.

- Foreløpig er fem personer siktet for medvirkning til grov kroppskrenkelse i forbindelse med hendelsen vi hadde mandag. Saken gjelder at flere personer har gått til angrep på personer til stede i en privatbolig, bevæpnet med hva vi antar er hogg- eller stikkvåpen, opplyser fungerende seksjonsleder Knut Waldemar Solli i Nordland politidistrikt til NTB.

Mandag ettermiddag i 15-tiden rykket politiet ut med skjold og våpen til en bolig i bydelen Mørkved i Bodø, etter meldinger om at de som var i boligen var utsatt for et angrep. Flere personer ble pågrepet i aksjonen, og to personer ble sendt til sykehus med kutt- og knivskader.

- Den ene personen mottar fremdeles behandling på sykehus, mens den andre er ferdig behandlet, sier Solli.

Politiet etterforsker hendelsen bredt tirsdag, og påtalemyndigheten vil i løpet dagen ta stilling til om noen av dem som er siktet i saken skal framstilles for varetektsfengsling. Blant de pågrepne er det både kvinner og menn, men alderen på disse er ikke kjent.

- Vi ønsker foreløpig ikke å si noe om hva som eventuelt var bakgrunnen angrepet. Det er et stort spenn i alder blant de pågrepne, og flere av dem er kjent av politiet fra tidligere, sier Solli.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer