Fem siktet for voldtekt i Molde

Politiet har siktet fem personer for å ha voldtatt en kvinne i Molde natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politioverbetjent og etterforskningsleder Arild Angen ved Molde politistasjon sier til Dagbladet at de etterforsker en sak der en kvinne skal ha blitt voldtatt i en privat bolig natt til søndag. Det skal ha vært flere personer til stedet i boligen i Molde.

- Vi har siktet fem personer og har i tillegg to personer som har status som vitner. Saken har fått høy prioritet. Vi  jobber nå med tekniske og taktiske undersøkelser. Det gjenstår en del avhør, men jeg kan si at vi allerede har en god oversikt over hva som har skjedd, sier Arild Angen.

Medisinke undersøkelser Kvinnen har gjennomgått medisinske undersøkelser. Prøver er sendt til Rettsmedisinsk institutt for å bli analysert. Politiet hentet inn en rekke personer til avhør i løpet av søndag, og fortsetter etterforskningen for fullt i dag. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke Arild Angen å si noe om hvor gammel kvinnen er eller hvor voldtekten skal ha funnet sted. Han ønsker heller ikke å si noe om de siktedes nasjonalitet.

- Kvinnen har det etter forholdene bra, men hun er selvsagt preget av det hun har opplevd, sier Angen.

Kan bli fengslet Dette skal være den fjerde voldtekten som er anmeldt i Molde på ett år, ifølge Rbnett.no

- Jeg vet ikke nå hvor lang tid det vil ta før vi får svar på prøvene, men saken blir også der prioritert ut fra sakens alvor, sier  politioverbetjent Arild Angen.

Politiet vil ta en beslutning i løpet av dagen om noen av de siktede skal bli framstilt for varetektsfengsling.