Fem skadd i båtulykke under kappkjøring med Petter Solberg

Kantret i superbåt i 100 knop. Totalt fem personer til sykehus, tre av dem er alvorlig skadd. Solberg er uskadd.

KANTRET I HØY FART: Ulykkesbåten (midt i bildet) skal ha holdt omlag 100 knop (185,2 km/t) da den kantret. Minst én av personene ombord ble sittende fast under vannet. Foto: TORJUSSEN FOTO
KANTRET I HØY FART: Ulykkesbåten (midt i bildet) skal ha holdt omlag 100 knop (185,2 km/t) da den kantret. Minst én av personene ombord ble sittende fast under vannet. Foto: TORJUSSEN FOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Har du bilder fra stedet? Send mms/sms til 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller ring 24 00 00 00

(Dagbladet.no): Fem personer er skadd etter at en båt kantret mens den holdt omlag hundre knop under et båtløp ved Idse i Høgsfjorden utenfor Stavanger i 15.30-tida.

Tre personer er alvorlig skadd, mens to skal ha fått lettere skader, ifølge politiet.

-  Det var til sammen fem personer invovert i ulykken. De som er skadd er brakt til land og til sykehus, sier vakthavende redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Dagbladet.

- Satt fast under vannMinst én av personene ombord ble sittende fast i båten under vann og måtte reddes ut derfra etter kantringen, ifølge hovedredningssentralen. Dykkere forsikret seg seinere om at det ikke var enda flere i båten.

- Dykkere har nettopp kommet ut fra den havarerte båten, og der var det ingen. Dermed regner vi med at vi har kontroll på hvor mange personer som har vært involvert, sier operasjonsleder Victor Jensen i Rogaland politidistrikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer