Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem skutt etter krangel om jaktplass

Fem hjortejegere ble skutt og drept, mens tre er såret i Wisconsin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var i går krangelen mellom hjortejegerne brøt ut i Wisconsin. Den antatte drapsmannen Chai Soua Vang (36)

er fra området og ble arrestert i går ettermiddag, melder AP. Han ble arrestert med sin SKS-rifle som var tom for ammunisjon.

Jaktlaget kom i krangel da det ble klart at en annen jeger sto på deres posisjon. Jegeren fikk beskjed om at han satt på privat eiendom og at han måtte forlate stedet.

Det kom til konfrontasjon og jegeren begynte å skyte med rifla si. En av ofrene fikk kontakt over radioen med de andre i jaktlaget, og de kom til for å hjelpe. Men det førte til flere skudd. Fem ble drept og tre såret. En av de drepte var en kvinnelig jeger, melder Kansas City Star.

Ifølge lokalavisa kan jegerne i det første jaktlaget ha svart på skuddene fra Vang, men det er ikke blitt bekreftet.

Hjortejegersesongen startet i byen på lørdag. Den varer i ni dager.

- Du firventer ikke at noen forsøker å skyte og drepe deg, sier Bill Wagner (72). Han er også jeger og var sammen med sitt jaktlag noen kilometer unna åstedet da det mennene begynte å skyte på hverandre. Han forteller at de hørte sirener, helikopter og fly og at veiene ble sperret av. Men Wagner har ingen planer om å slutte å jakte.

- Vi kommer ikke til å slutte på grunn av dette, men vi vil ha det i bakhodet, sier jegeren.

ARRESTERTE MISTENKTE:</B> I går ettermiddag ble mannen som er mistenkt for å ha drept fem stykker arrestert.
AVHØRTE VITNER:</B> Flere ble vitne til tragedien nordvest i Wisconsin.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media