Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem spedbarn omkom

Det er ennå ikke klart hvor mange mennesker som omkom da flight 587 styrtet over boligområdet i Rockaway. 225 er funnet døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De 260 menneskene ombord på ulykkesflyet var sjanseløse da den ene motoren falt av flyet, som enda ikke hadde kommet opp i riktig høyde.

Fire år gamle Lorenzo Desprodel og lillebroren Roberto (1) døde sammen med faren Roberto Desprodel da flyet styrtet. Ombord i flyet var minst fem spebarn.

På bakken er minst seks personer meldt savnet. Tallet kan stige.

Da flyet styrtet, traff det bolighus over et større område. 50 personer er husløse, men det kunne ha gått langt verre: De kunne ha vært hjemme da det smalt.

De fleste passasjerene kommer fra Den Dominikanske Republikk. På flyplassen utenfor Santo Domingo brøt folk sammen etter hvert som det ble klart at alle var døde.

- Ikke barnet, vær så snill, ikke barnet! gråt Germania Brito, som var på flyplassen for å møte søsteren Mariana Flores svogeren John og nevøen Isaias (2).

- Gud hjelpe oss alle!

Melida Reinoso hadde dratt til flyplassen for å møte ektemannen og sønnen.

- Jeg sto opp tidlig bare for å møte dem, sa den knuste kvinnen til dem som sto rundt.

DØDE:</B> Ilsa Despradel har mistet ektemannen Roberto og sønnene Roberto og Lorenzo. Datteren Gabriela var ikke på flyet.
SORG: På flyplassen utenfor Santo Domingo i Den Dominikanske Republikk utspilte det seg hjerteskjærende scener ettersom pårørende fikk vite at deres kjære var døde.
Hele Norges coronakart