Fem til sykehus - sjekker om festdeltakere sov på loftet

Kraftig husbrann i Odda søndag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer er sendt til sykehus og to nabohus ble evakuert på grunn av en omfattende brann i et bolighus i Odda søndag morgen.

Nødetatene arbeider med å avklare om festdeltakere sov på loftet i huset.Brannvesenets alarmsentral i Hordaland meldte ved 08.30-tiden om at et hus i Eitrheimsveien i Odda sto i full fyr.

- De fem registrerte beboerne på adressen er gjort rede for, men det har vært fest på adressen i natt. Det er uavklart om noen av festdeltakerne kan ha overnattet på loftet. Vi snakker med beboerne nå, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt til NTB.

Det var kraftig vind i Odda da brannen oppsto. Nødetatene fikk melding om at det sto flammer ut av et vindu i andre etasje. Kort tid senere var huset overtent. To nabohus måtte evakueres fordi brannvesenet fryktet spredning av flammene.Odda brannvesen meldte klokka 09.30 at fem personer var sendt til sykehus.

Personene er uskadd opplyser politiet, men sykehuset blir brukt som evakueringssted for beboerne. Samtidig pågår arbeidet med å klarlegge om det kan ha vært flere personer i huset.

De første meldingen gikk også ut at på en av de fem beboerne i huset, en kvinne, var savnet.

-Hun var ikke hjemme da brannen da brøt ut og er nå gjort rede for. Alt står bra til med henne, sier Rebnord.

(NTB).