Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem til sykehus etter frontkollisjon

Fem personer ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon i Stongafjelltunnelen på Askøy i Hordaland mandag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.34. Ingen av personene i de to bilene skal være livstruende skadet.

– En to år gammel gutt og tre voksne ble skadet og brakt til akuttmottaket ved Haukeland universitetssykehus. Den siste personen som var involvert i ulykken ble brakt til et legesenter, opplyser operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt.

En 50 år gammel kvinne ble alvorlig skadet, men tilstanden skal være stabil. To kvinner på 27 og 56 år ble lettere skadet, mens gutten på to år skal ha sluppet fra ulykken uten skader, skriver Bergensavisen.

Frontulykken i Stongafjelltunnelen, rett nord for Askøybroen, skjedde da en av bilene kom over i motgående kjørebane. Det er ikke kjent hvorfor bilen havnet på feil side av veien. Riksvei 562 på Askøy måtte stenges mens ryddearbeidet pågikk. Det er 80-sone på ulykkesstedet.

Det er ikke mistanke om promillekjøring.

(ANB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!