Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fem trafikkdrept

Bare tre døgn inn i det nye året: Fem personer har allerede mistet livet i trafikken - den yngste fire år gammel, den eldste 68 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 68 år gammel kvinne døde på stedet da bilen hun førte kolliderte med en møtende bil på riksvei 35 ved Ask på Ringerike i går formiddag.

Bilen fikk sleng på det sørpete føret og gled sidelengs over i motsatt kjørebane, opplyser vaktsjef Arne Ødegård ved Ringerike politidistrikt.

De tre personene i den møtende bilen ble kjørt til Ringerike sykehus med lettere skader.

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på riksvei 7 ved Noresund i Buskerud natt til i går. Bilen mannen var fører av, kom over i feil kjørebane, og kolliderte med en buss. En kvinne som var passasjer i bilen, ble alvorlig men ikke livstruende skadd .
En 30 år gammel mann fra Klepp i Rogaland døde på Ullevål sykehus i går etter skadene han pådro seg i en utforkjøring mellom Mandal og Kristiansand fredag kveld. Ulykken skjedde da 30-åringen kjørte av veien og inn i en fjellvegg på E-39 ved Valand mellom Mandal og Kristiansand.

Et fire år gammelt barn omkom i en bilulykke på E6 i Jessheim i Akershus lørdag morgen. Det var fem personer i bilen, men de andre ble ikke skadd. Bilen kom kjørende fra Gardermoen på svært glatt føre og havnet på taket i forbindelse med en forbikjøring.
Nyttårsnatta omkom en mann i 20-årene i en trafikkulykke i Samnanger i Hordaland. Mannen kjørte i veggen i Hagaåstunnelen på riksvei 7.

I tillegg kommer en rekke ulykker med til dels alvorlige personskader hittil i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling