Fem ungdommer døde av kullosforgiftning

Skulle feire bursdag på motell. Lot bilen stå på tomgang i etasjen under rommet.

MISTET SØNNEN: Paulette Michel mistet sin 19 år gamle sønn, Evans Charles, da fem ungdommer mistet livet i en kullosforgiftningsulykke. Foto: AP Photo/Miami Herald, Peter Andrew Bosch
MISTET SØNNEN: Paulette Michel mistet sin 19 år gamle sønn, Evans Charles, da fem ungdommer mistet livet i en kullosforgiftningsulykke. Foto: AP Photo/Miami Herald, Peter Andrew BoschVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem amerikanske ungdommer døde søndag på et hotellrom i Miami på grunn av kullosforgiftning. De lot bilen stå på tomgang i etasjen under rommet.

Ungdommene, som alle var første- eller andregenerasjonsinnvandrere fra Haiti, hadde leid hotellrommet for å feire 19-årsdagen til en av dem.

Alle fem ble funnet døde på hotellrommet på mandag, og politiet i Florida sa i går at alt tyder på at de fem har omkommet på grunn av kullosforgiftning.

- Vi måtte rense luften i rommet før vi gikk inn. Kullos er fargeløst og luktfritt, men det var definitivt mye avgasser i rommet, sier Florida-politiets talsmann Carl Zogby.

Ifølge en venn av de fem guttene hadde de latt leiebilen stå på tomgang fordi motoren hadde stoppet tidligere på kvelden og de var redd for at de ikke skulle få startet bilen igjen.

Ifølge politiet var det ingen tegn på at ungdommene var påvirket av alkohol eller narkotiske stoffer.

NTB