Fem ungdommer skadd i utforkjørsel

Bilen begynte å brenne. Reddet av brannmann som bodde i nærheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE:  Sykehuset opplyser til politiet at ingen av de fem er alvorlig skadd.

(Dagbladet.no): Fem ungdommer er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte ut og begynte å brenne i Sykkylven i Møre og Romsdal.

- Det var totalt fem personer i bilen. Fire jenter i 14-15- årsalderen og én gutt på 18 år som sannsynligvis var sjåføren, opplyser operasjonsleder Peder Kongshaug i Sunnmøre politidistrikt.

Samtlige er fraktet til sykehus i Ålesund.

- De skal være forholdsvis alvorlig skadd, men det er ikke livstruende. Den siste jenta er fysisk uskadd, men har fått sjokk, sa Kongshaug til Dagbladet.no tidligere i kveld.

Nå opplyser sykehuset til politiet at ingen av dem er alvorlig skadd.
- De vil likevel bli på sykehuset over natten til observasjon, opplyser politiet.

Ulykken skjedde på riksvei 60 på et sted som heter Tynesstranda.

- Bilen begynte å brenne etter at den kjørte av veien. Heldigvis bodde det en person som var medlem av det lokale brannvernet i nærheten. Han kom med et brannslokkingsapparat, og fikk slukket brannen og dratt den siste personen ut av bilen, sier Kongshaug.

DRAMATISK UTFORKJØRSEL:  Fire ungdommer ble fraktet til sykshus i luftambulanse etter at bilen de satt i kjørte ut og begynte å brenne i Sykkylven i dag.
DRAMATISK UTFORKJØRSEL: Fire ungdommer ble fraktet til sykshus i luftambulanse etter at bilen de satt i kjørte ut og begynte å brenne i Sykkylven i dag. Vis mer

Politiet ble varslet om ulykken klokka 22.48. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det er ikke snakk om promillekjøring.

- Alle sammen lå utenfor bilen da jeg kom til stedet. De var flere som hadde kommet før meg, og ungdommene hadde fått hjelp, forteller et øyenvitne.

Fem ungdommer skadd i utforkjørsel