Fem unge kvinner trafikkdrept

Umeås håndballkvinner var på vei hjem fra en bortekamp da en av bilene i følget fikk sleng og krasjet med en semi-trailer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var svært glatt på E4 gjennom Västerbotten i Sverige i går kveld, og ved Bygdeå gikk det galt. En av bilene i følget til Umeå IK fikk sleng, og kom over i motsatt kjørebane. Der frontkolliderte bilen med en semi-trailer, og de fem kvinnelige passasjerene i bilen var sjanseløse i det voldsomme krasjet. De første som kom til var kvinnenes egne lagvenninner.

- Det er forferdelig. Når sånt som dette skjer kjennes idretten helt ubetydelig, sier Umeå-lederen Stig Petterson til Aftonbladet.

Umeås håndballkvinner spiller til daglig i svensk 2. divisjon, og i går var laget på vei hjem etter et bortemøte mot Sikeå. Det var svært vanskelig og glatt føre på veiene, med temperatur rundt null grader.

I alt var tre biler involvert i ulykken, men bare bilen med de fem håndballjentene kolliderte med traileren. De fem skal ha omkommet umiddelbart, melder politiet. Bilen skal ha fått en kraftig sleng, og møtt traileren sidelengs.

I natt hersket kaoset på ulykkesplassen. Sjokkerte lagvenninner ble stående og se på at redningsmannskapene skar de forulykkede ut av bilene. Ingen kunne fatte det det som hadde skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer