Slangeangrep

Femåring dratt i basseng av slange

Femåring ble bitt og dratt i bassenget av en tre meter lang pytonslange. Bestefar på 78 år hoppet uti etter dem.

SLANGEANGREP: Ben Blake poserte med slangen i armene, før han slapp den løs igjen. Foto: Privat
SLANGEANGREP: Ben Blake poserte med slangen i armene, før han slapp den løs igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Da vi fikk vasket bort blodet og fortalt at han ikke skulle dø, gikk det overraskende bra med han, forteller guttens far, Ben Blake, til Melbourne-radiostasjonen 3AM.

I kystdelen av Byron Bay, Australia skal hans fem år gamle sønn ha lekt med broren sin ved bassengkanten. Plutselig skal en tre meter lang pytonslange ha kastet seg ut av busken og tatt med seg lille Beau under vann.

- Alt jeg så var bare en svart skygge skyte ut fra busken, før de begge traff bunnen av bassenget, forteller guttens far, Ben Blake til BBC.

Det var guttens bestefar, Allan Blake på 78 år, som skal ha tatt kampen mot slangen. Idet de så hva som skjedde slengte bestefaren seg ut i vannet og kastet gutten, med slangen festet rundt foten, videre til faren på land.

- Jeg klarte å få slangen av på under 20 sekunder, forklarer pappa Ben.

Da faren fikk slangen til å slippe grepet, fikk han øye på slangebittet rundt guttens ankel. Gutten ble sendt til sykehuset for å få såret sjekket, men heldigvis skal ikke slangen ha vært giftig, og gutten kom seg unna med bare et bitt.

Ben beskriver bestefar Allan som en helt da han umiddelbart tok grep.

Etter angrepet slapp Ben Blake slangen løs igjen i naturen. I Australia er ikke slanger i hagen - eller bassenget, noe nevneverdig oppsiktsvekkende.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer