Femåring funnet i sementboks

Ifølge etterforskerne brukte barnets mor boksen som nattbord.

BUENOS AIRES: Politiet gjorde et grufullt syn i Argentinas hovedstad etter en bekymringsmelding fra en far. Foto: Shutterstock / NTB
BUENOS AIRES: Politiet gjorde et grufullt syn i Argentinas hovedstad etter en bekymringsmelding fra en far. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Politiet i Buenos Aires gjorde nylig et grufullt funn etter en bekymringsmelding fra en far som ikke hadde sett dattera på flere måneder.

Inni en treboks fylt med sement ble kroppen til den savnede femåringen funnet.

Jentas mor er pågrepet og siktet for overlagt drap, skriver Sky News.

Hun skal først ha fortalt barnefaren at jenta var plassert i sosialtjenesten på grunn av dårlige levekår i hjemmet deres.

Da politiet dukket opp for å ransake boligen hennes, innrømmet hun at dattera hadde dødd, men at hun var redd og ikke visste hva hun skulle gjøre.

I frykt for at hennes to andre barn, på henholdsvis tre og sju år, skulle bli tatt fra henne, skal hun ha puttet jenta i en bag, som igjen ble lagt i en boks. Seinere ble boksen fylt med sement.

- Boksen ble brukt som nattbord, sier en av etterforskerne til det lokale nyhetsbyrået Telam.

Tidligere undersøkelser viser at jenta døde av en luftveisinfeksjon på grunn av eksisterende sykdommer, som krevde at hun skulle hatt innlagt sonde. En sonde kan for eksempel benyttes om man ikke får nok luft på grunn av forsnevringer i strupen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer