Femåringen fikk latterkrampe av lærerinnas navn. Det gikk så langt at mora ble hasteinnkalt til skolen

- Da jeg mottok en telefon fra skolen var jeg forferdet over hvor patetisk og smålig det var.

MORSOMT NAVN: Femåringen syns lærerinna Miss Butt har et veldig morsomt navn. Foto: Mayville Primary School
MORSOMT NAVN: Femåringen syns lærerinna Miss Butt har et veldig morsomt navn. Foto: Mayville Primary SchoolVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mor i London er rasende etter at hun ble kalt inn til et ekstraordinært møte på datterens skole. Årsaken til møtet er at datteren ikke klarer å slutte å le når hun hører navnet til læreren.

Fem år gamle Annalise Terumalai begynner å le hver gang hun hører ordene Miss Butt. For de som ikke er så stødige i engelsk, kan vi fortelle at butt kan oversettes til rumpe på norsk.

På foreldremøtet fortalte hun at datteren syns Butt var et morsomt navn, og at lærerinna ikke virket å være brydd over at datteren hennes lo av henne.

Men noen dager senere ble moren til lille Annalise hasteinnkalt til skolen. Det var hele fire personer fra lærerstaben som dukket opp på møtet, og de ville hun skulle svare for datterens oppførsel.

- Da jeg mottok en telefon fra skolen, ble jeg forferdet over hvor patetisk og smålig det var, sier Prisiclla Terumalai til Daily Mirror.

Nå ønsker hun at datteren skal bli flyttet til en annen klasse. Hun vurderer også å flytte henne til en ny skole fordi hun er redd datteren blir behandlet annerledes etter episoden. Selv er hun ikke på talefot med Miss Butt lenger.

- Jeg ble skremt av møtet og de fikk meg til å føle at jeg hadde gjort noe galt. Skolen overreagerte, og det gjør meg veldig sint. Det er ikke bra nok, sier hun.

En talsperson for skolen sier at de snakker med moren jevnlig, og at de på generelt grunnlag ikke flytter elever til en annen klasse med mindre det er siste utvei.