Feminister på sexferie

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få ting har lært meg så mye om kjønnsroller og kvinnelig seksualitet som å reise. Hva gjør norske jenter når ingen hjemme kan fortelle at de er horer, når de står fritt til å forsyne seg av så mange menn (og kvinner) de ønsker, til å utforske seksualiteten uten hjembyens rutine og dårlige utvalg? Mange velger seg det sexlivet de egentlig ønsker - med akkurat de mennene de har mest lyst på.

Jeg er en sterk tilhenger av at folk bør ha mer og bedre sex, dele sin seksualitet med flere og ikke føle seg bundet av utgåtte tradisjoner og verdier som ikke lenger tjener noen. Her har jeg feministene på min side. Det er ikke uten stolthet og sitring i stemmen jentene betror seg når de kommer hjem, om den enorme svarte hun prøvde, om han smellvakre italieneren eller de to greske kompisene hun hadde samtidig.

God feminisme i praksis, skulle en tro. Kvinner som frigjør sin seksualitet i utlandet. Jeg har hatt den fascinerende opplevelsen av å oppleve norske jenters utemmede sexturisme både i Afrika og Karibia. Preferansene for hudfarge og fysikk gjør disse stedene mer egnet for slikt enn for eksempel Asia og Latin-Amerika. Jeg har møtt norske jentegjenger i tenårene som for fjerde gang på samme år besøker den samme karibiske øya, og de får akkurat det de kommer for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer