Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengsel for nakenstunt med gevær

Mannen som kliss naken med gevær prøvde å stanse biler i Sande før jul i 2016, er skuffet over at stuntet endte med fem måneders fengsel.

NAKENSTUNT: En 38 år gammel mann har blitt dømt til fem måneder i fengsel etter en utendørs sexlek. Foto: Privat
NAKENSTUNT: En 38 år gammel mann har blitt dømt til fem måneder i fengsel etter en utendørs sexlek. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 38 år gamle mannen sier det bare var en sexlek sammen med to andre, hvor han skulle være grensevakt, og at våpenet ikke var ekte, skriver Drammens Tidende.

- Vi skulle spille et skuespill. Jeg tok med uniform og et plastgevær jeg hadde kjøpt i Sverige, forklarte mannen i Drammen tingrett, der han ble dømt for trusler.

Forskrekkede bilister på fylkesvei 319 i Hanekleiva meldte fra da den nakne og tilsynelatende tungt væpnede mannen prøve å stoppe dem, og politiet tok saken såpass alvorlig at de rykket ut med pansrede kjøretøy og helikopter.

Mannen fra Østfold og kvinnen fra Drammen forklarte at de og en mann fra Oslo avtalte et sextreff på nettet. De parkerte en campingvogn i en busslomme og drakk tett inntil festen dagen etter kulminerte med nakenstuntet på veien. Alt ble filmet og lagt ut på Facebook.

De forklarte at alt bare var tull og fyllerør, men politiet syntes ikke det var så moro og tiltalte dem for trusler.

Den 39 år gamle kvinnen filmet seansen og la den ut på Facebook. Hun fikk seks måneders fengsel, én måned mer enn mannen fordi hun skjøt mot en annen med luftpistol.

Mannen er svært skuffet over å bli dømt til så lang fengselsstraff for det han oppfattet som harmløs moro, og vurderer ifølge advokat Harald Otterstad å anke dommen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!