Fengselet stoppet sju brev til Breiviks kvinner. Nå skal brevene under lupen

- Et helt sentralt tema, sier forsvareren foran ankesaken i Skien fengsel tirsdag.

TILBAKE I SØKELYSET:  Anders Behring Breivik sist han møtte andre enn fengselsansatte -  under tingrettens sak om soningsforhold i mars 2016. Tirsdag er han tilbake i same provisoriske rettslokale i gymsalen i Skien fengsel. FOTO: BJØRN LANGSEM, DAGBLADET.
TILBAKE I SØKELYSET:  Anders Behring Breivik sist han møtte andre enn fengselsansatte -  under tingrettens sak om soningsforhold i mars 2016. Tirsdag er han tilbake i same provisoriske rettslokale i gymsalen i Skien fengsel. FOTO: BJØRN LANGSEM, DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Anders Behring Breiviks forhold til kvinner blir et sentralt tema når ankesaken om den terrordømte høysikkerhetsfangens soningsforhold starter i Skien fengsel i morgen.

Breivik og hans forsvarere ber denne gangen retten om å vurdere om Kriminalomsorgen hadde hjemmel til å stoppe sju spesifikke, utgående brev fra fangens skrivemaskin.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer