Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengselsbetjent hadde sex-forhold med drapsdømt

Kvinnen skal ha gitt ham informasjon om andre innsatte og fengselet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nå er den tidligere ekstrabetjenten siktet etter at hun skal ha innledet et seksuelt forhold med en ni år eldre drapsdømt mann i fengselet på Hylkje, skriver BA.

Det var i januar og februar i fjor forholdet skal ha vært. De skal ha møtt hverandre flere ganger da den dømte hadde permisjoner. Da fengselsledelsen fikk mistanke om forholdet, ble kvinnen avskjediget og anmeldt.

Bergensavisen skriver at kvinnen i avhør har innrømmet kjærlighetsforholdet. I avhør skal det ha kommet fram at betjenten har brutt taushetsplikten ved å gi sin fengslede kjæreste informasjon om andre innsatte og organisatoriske forhold bak murene.

Politiinpsektør Sidsel Isachsen opplyser til avisa at hun vil legge ned påstand om ni måneders fengsel.

I dag skulle saken gått som en tilståelsesdom i Bergen tingrett, men kvinnen har gått tilbake på dette og ønsker full bevisføring.

- Hun ønsker bevisførsel og den trygghet som en tingrettsbehandling gir henne, sier kvinnens forsvarer, advokat Stein Erik Ottosen til BA.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!