Fengselsbetjenter etterforskes for å ha arrangert slåsskamper mellom de innsatte

- De kalte det «Retard Olympics» (OL for tilbakestående).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i den amerikanske delstaten Pennsylvania etterforsker tre fengselsbetjenter i fengselet York County Prison.

De tre  mistenkes for å ha arrangert slåsskamper mellom de innsatte og tvunget dem med på ydmykende leker som ble kalt «Retard Olympics» - OL for tilbakestående. 

Vinnerne av slåsskampene skulle angivelig belønnes med ekstra mat og kaffe, melder lokale medier i delstaten, blant annet Fox43 og Pennlive.

Etterforsket tagging Saken kom til overflaten da fengselet etterforsket en taggeepisode i fengselet. Da de så gjennom videoovervåkningen så de en av de tre ansatte, Mark A. Haynes (26) dra en innsatt etter halsen bakfra.

Da den innsatte, David Wright (27), ble spurt om hva som foregikk, forklarte han at Haynes sammen med to andre fengselsbetjenter David M. Whitcomb (28) og Daniel H. Graff (37) hadde arrangert en brytekamp mellom ham og en annen innsatt i et skap. Vinneren skulle få ekstra mat og kaffe. Dette ble bekreftet også av den andre innsatte, James Hicks.

Arrangerte «leker»
Da saken ble undersøkt videre, fortalte de innsatte om noe som de kalte for «Retard Olympics» (OL for tilbakestående).

Det ble forklart at det var de tre fengselsbetjentene som arrangerte «lekene» hvor de innsatte gjorde «teite ting for mat og kaffe».

De forskjellige «OL-grenene» var blant annet:

• La fengselsbetjentene spraye dem i ansiktet med pepperspray
• Drikke en gallon (3, 8 liter) melk på en time
• Spise en skje med kanel
• Snorte en linje med sterkt nuddelkrydder
• Snorte knust godteri
• Spise frukt med skallet på
• Drikke vann med pepperskum
• La fengselsbetjentene slå dem i beina eller armene

Permitert De to innsatte forteller innrømmer at de gikk med på utfordringene fra de ansatte frivillig, men sier at de ofte ikke fikk den ekstra maten de var lovet. De har også fortalt om brytekamper med fengselsbetjentene.

Da Wright og Hicks slåss,var det Wright som vant. Som straff for tapet skal han ha blitt nektet å jobbe ute i gangen på fengselet.

Fengselet sendte fredag ut en uttalelse der de skrev at saken er sendt over til politiet, og at de tre fengselsbetjentene er permitert uten lønn.

SUSPENDERT:  Tre fengselsbetjenter ved York County Prison i Pennsylvania er suspendert og etterforskes for å ha ydmyket innsatte. Foto: York County Prison
SUSPENDERT: Tre fengselsbetjenter ved York County Prison i Pennsylvania er suspendert og etterforskes for å ha ydmyket innsatte. Foto: York County Prison Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 655009656


Varnish cache server