Fengselsbetjenter etterforskes for å ha arrangert slåsskamper mellom de innsatte

- De kalte det «Retard Olympics» (OL for tilbakestående).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i den amerikanske delstaten Pennsylvania etterforsker tre fengselsbetjenter i fengselet York County Prison.

De tre  mistenkes for å ha arrangert slåsskamper mellom de innsatte og tvunget dem med på ydmykende leker som ble kalt «Retard Olympics» - OL for tilbakestående. 

Vinnerne av slåsskampene skulle angivelig belønnes med ekstra mat og kaffe, melder lokale medier i delstaten, blant annet Fox43 og Pennlive.

Etterforsket tagging Saken kom til overflaten da fengselet etterforsket en taggeepisode i fengselet. Da de så gjennom videoovervåkningen så de en av de tre ansatte, Mark A. Haynes (26) dra en innsatt etter halsen bakfra.

Da den innsatte, David Wright (27), ble spurt om hva som foregikk, forklarte han at Haynes sammen med to andre fengselsbetjenter David M. Whitcomb (28) og Daniel H. Graff (37) hadde arrangert en brytekamp mellom ham og en annen innsatt i et skap. Vinneren skulle få ekstra mat og kaffe. Dette ble bekreftet også av den andre innsatte, James Hicks.

Arrangerte «leker» Da saken ble undersøkt videre, fortalte de innsatte om noe som de kalte for «Retard Olympics» (OL for tilbakestående).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer