Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengselsfugl ville bare kose med narkohund

Dessverre hadde han glemt hasjen i lommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den dyreglade fengselsfuglen som for tiden soner i Bergen fengsel, skulle bare klappe en narkohund som ble luftet. Men han hadde dessverre glemt hasjklumpen han hadde i lommen, skriver bt.no.

Dette skjedde i går da to narkobetjenter var ute og gikk tur inne på fengselsområdet. En av de innsatte ropte til seg hunden Roxy, som løp bort og deretter markerte på fangen.

- Vi var ute og gikk med hundene inne på fengselsområdet. I det vi passerte en gruppe innsatte, tok en av dem kontakt med hundene. Roxy løp bort og markerte på den innsatte. Hun fikk lov til å følge opp markeringen og vi fant mindre mengder narkotika på mannen, forteller fengselsførstebetjent Håkon Ingul til bt.no.

Dyrevennen vil nå bli anmeldt for forholdet. Dessuten mistet han jobben på fengselskjøkkenet og ble flyttet til en strengere avdeling, ifølge bt.no.

VOFF VOFF: Med hasj i lommen ropte fengselsfuglen på narkohunden. Det var ikke noe smart trekk. Illustrasjonsfoto: Scanpix
VOFF VOFF: Med hasj i lommen ropte fengselsfuglen på narkohunden. Det var ikke noe smart trekk. Illustrasjonsfoto: Scanpix Vis mer