Fengselsjenter søker sex

Over 1600 kvinner i amerikanske fengsler har lagt ut kontaktannonser på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Jeg er enhver manns ideelle venn. Elskverdig, omtenksom og morsom å være sammen med - for ikke å snakke om at jeg er enhver manns fantasi», skriver fransk-indiske Helen (som var avbildet på Dagbladets forside) på sin infoside. Men du må vente litt på henne. Hun slipper ikke ut av kvinnefengselet før i august.

Noen av fengselsjentene som har lagt ut kontaktannonser på siden Women Behind Bars slipper ikke ut før om flere år. Det står ikke noe om hva de er dømt for, men du får vite hvor gamle de er, høyde, vekt, øyenfarge, seksuelle preferanser og hvor de sitter fengslet. I tillegg har de skrevet noen ord om seg sjøl, og har lagt ved bilde.

Søker gentlemen og sex

Noen av jentene søker gentlemen som kan skjemme dem bort, noen vil skjemme bort mennene mens andre er ute etter sex.

Selskapet som står bak kontaktsiden, Women Behind Bars, har vært på nettet siden februar 1997.

- I begynnelsen var det bare noen få jenter på siden. Jeg husket hva de skrev i annonsen og hvordan de så ut. Men nå er det 1600 jenter, og jeg rekker ikke se alle bildene. Jeg har ansatt to person som må hjelpe meg med jobben, sier initiativtaker Frank Muniz til apbnews.

Han lagde kontaktsiden for å hjelpe ei venninne som var i fengsel. Nå har han begynt å ta betalt for å gi ut adressene til kvinnene. Det koster tre dollar (25 kroner) for en adresse.

Her finner du Women Behind Bars.

FENGSLENDE: Beverly (30) liker matlaging, sport og boblebad. Hun vil gjerne treffe deg når hun slipper ut av kvinnefengselet i Arkansas i mai.