Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengslede nordmenn ber ambassaden om hjelp

De to norske mennene på 31 og 36 år som er fengslet på Bali, siktet for besittelse av narkotika, ba i dag ambassaden om å skaffe advokatbistand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2. ambassadesekretær Anne Lilleøren ved Den norske ambassaden i Jakarta i Indonesia, besøkte søndag ettermiddag de to mennene som torsdag ble pågrepet for besittelse av 22,5 gram marihuana.

- De to har det rimelig greit. Vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe dem, sier Lilleøren til NTB.

De to mennene ba Lilleøren om advokatbistand, og hun vil skaffe lokale advokater som kjenner systemet på Bali. Lilleøren sier at det ifølge konsulen på Bali er første gang på 11 år at nordmenn har blitt arrestert for besittelse av narkotika.

- Generelt er narkotikadommene svært strenge her, men vi vet ikke hva som kommer til å bli utfallet i denne saken, sier Lilleøren.

Pågripelsen skjedde få dager etter at 12 andre turister fra forskjellige land ble tiltalt for besittelse av narkotika etter å ha blitt arrestert på en fest, melder det franske nyhetsbyrået AFP.

(NTB)