Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengslende skjønnhet

Mordersker og tyver viste sine mer sjarmerende sider på en catwalk innenfor murene i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For et år siden skjøt hun og en annen kvinnelig leiemorder med kaldt blod ned to menn i en kafé i byen. I går var hun en søt representant for cellerad 7 i Buen Pastor kvinnefengsel i Bogota, Colombia.

Marxist-rebeller

Den 22 år gamle mordersken var en tidlig favoritt i missekonkurransen, men til slutt gikk kronen til tyven Claudia Milena Galan, rapporterer AP.

Foruten Mateus og Galan, deltok sju marxist-rebeller og andre kriminelle, som for en gangs skyld hadde lagt aggresjon og problemer til side. Omringet av piggtråd og tjukke murvegger brakte de i stedet et glimt av det glamorøse liv ut til sine medfanger.

- En fin dag

Mateus virket ubekymret over hvem som vant eller tapte.

- Den virkelige premien er å ha en fin dag, å få le og glemme lidelsene våre for en stund, sa hun. Men la til med et glimt i øyet:

- Selvsagt ville det være fint om vinneren fikk et par dagers fripass fra fengselet.

Fengselsdirektøren, kaptein Ariana Patricia Hernandez, delte gladelig ut klemmer, sigaretter og nye klær, men noe fripass var ikke i sikte.

Tradisjon

Skjønnhetskonkurranser har blitt arrangert med ujevne mellomrom i kvinnefengsler i Colombia de siste 20 årene. Gårsdagens konkurranse inkluderte visning av aftenkjoler, og dans til lokal musikk iført tradisjonelle drakter. Ingen badedraktvisning her i fengselsgården.

FENGSELSMISS: En fengselsbetjent eskorterer drapsdømte Luisa Mateus under missekonkurransen i Buen Pastor kvinnefengsel i Bogota
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media