Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengsles i ett år for 32 lovbrudd

En mann i slutten av 20-åra er i Fjordane tingrett dømt til fengsel i ett år for innbrudd, tyveri, promillekjøring og narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En mann i slutten av 20-åra er i Fjordane tingrett dømt til fengsel i ett år for innbrudd, tyveri, promillekjøring og narkotika.


Mannen er dømt for flere innbrudd, hvor han skal ha stjålet verktøy, mobiltelefoner, fiskeutstyr, lyd- og lysutstyr, elektriske artikler, motorsager og pynteartikler, melder NRK.


Han er i tillegg funnet skyldig i en rekke tilfeller hvor han skal ha lurt fra folk biler og motorsykler, for promillekjøring og kjøp og oppbevaring av narkotika.


I tillegg ble han frikjent for ni lovbrudd. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling