Fengslet etter drap på samboeren

En 26 år gammel mann er siktet for forsettlig drap på sin 20 år gamle samboer i Fyllingsdalen i Bergen. I dag ble mannen varetektsfengslet i fire uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 20 år gamle kvinnen ble drept i samboerparets blokkleilighet i Fyllingsdalen i Bergen i går kveld. Det var andre festdeltagere som varslet politiet om drapet.Kvinnens samboer ble fremstilt for varetektsfengsling i dag, og Bergen forhørsrett fulgte aktors, politinspektør Eirik Stolt-Nielsen, påstand om fire ukers fengsling med brev- og besøksforbud.

- Mannen har ikke erkjent straffeskyld for de faktiske forhold i siktelsen, sier politiadvokat Eirik Stolt-Nielsen til Dagbladet :på nettet.

Det samme opplyser 26-åringens forsvarer, advokat Steinar Yndestad.

- Min klient har tatt betenkningstid i spørsmålet om vi skal påkjære kjennelsen om varetekt, sier Yndestad til Dagbladet :på nettet.

Politiet mottok melding om at 20-åringen var funnet drept like før klokken 23.00 i går kveld.

- Kvinnen ble drept med kniv. Vi kan ikke si noe om motivet for drapet, sier Hillestad. Politiadvokat Stolt-Nielsen sier at politiet holder alle kort tett til brystet.

- I den grad vi vet noe om motiv og foranledning for drapet, ønsker vi ikke å si noe om det nå.

Politifolkene skal ha vært utstyrt med både skjold og køller da de tok seg inn i leiligheten der drapet fant sted.

26-åringen satt i en bil da han ble pågrepet en halv time etter at drapet ble meldt.

Han satte seg kraftig til motverge ved arrestasjonen. Selv etter at mannen var blitt lagt i jern, måtte syv-åtte politifolk jobbe hardt for å få mannen inn i politibilen, skriver BA.

FEST: Politiet stormet festen med skjold og politikøller.