Fengslet etter slagsmål i Oslo

To gutter på 16 år ble varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud av forhørsretten i Oslo i ettermiddag. De to guttene er siktet for grov legemsbeskadigelse mot en 28 år gammel mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den skadde ligger på Ullevål sykehus i Oslo med livstruende skader etter et slagsmål i Oslo sentrum natt til torsdag.

En 14-åring som også ble fengslet etter hendelsen, ble løslatt etter avhør. Politiet leter nå etter en fjerde person som var sammen med dem da 28-åringen ble skadd, og politiet vet hvem denne gutten er.

Vanskelig sak

Påtalemyndigheten hadde bedt om fengsling i fire uker. - Påtalemyndigheten er fornøyd med kjennelsen på to uker, sa politiinspektør Berit Haldorsen etter den flere timer lange behandlingen i forhørsretten.

De to siktede er nære slektninger. Saken gikk for lukkede dører i forhørsretten fordi politiet var redd for forspillelse av bevis og utveksling av opplysninger mellom familiene.

For å unngå at foreldrene skulle få kjennskap til detaljer i saken, ble det oppnevnt hjelpeverger fra barnevernet som var til stede under behandlingen i forhørsretten mens foreldrene satt på gangen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer