Fengslet for fire uker

Den bombesiktede mannen kom til retten med jakka over hodet. Advokat Frode Sulland mener mannen er forhåndsdømt i pressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT KLOKKEN 18:45

Eksmannen (41) fikk fire uker i varetektsfengsel. Den første uka blir han isolert med brev- og besøksforbud. Retten mente at det er fare for bevisforspillelse.

Retten tok ikke stilling til faren for gjentakelse. Kjennelsen ble påkjært på stedet.

- Dette var det verst tenkelige resultat. Man er ikke forberedt på noe slikt før det skjer, så det var et nytt sjokk for min klient, sier forsvarer Frode Sulland.

Den siktede mannen virket taus og anspent under fengslingsmøtet. Han skvatt da en fotograf skulle ta bilder av politiet i retten.

OPPDATERT KLOKKEN 16:48

Fenglingsmøtet er avsluttet etter å ha vart i halvannnen time. Den siktede eksmannen møtte i retten i brun ullgenser, brun bukse og svart skinnjakke.

Eksmannen har forklart seg for retten. Han bærer ikke ytre preg av påkjenningen, men forsvarer Frode Sulland sier at saken er en stor belastning for klienten hans.

Politiet har bedt om at 40-åringen varetektsfengsles for fire uker. Sulland har bedt om at mannen skal løslates. Kjennelsen kommer klokka 18.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer