Fengslet i fire nye uker for drap

Den 32 år gamle tamilen som er siktet for drapet på Rajakumaran Rasiah i Sykkylven, ble i dag fengslet for ytterligere fire uker. ingeravtrykket til den siktede er funnet i blod på åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi mener vi har tatt riktig mann, og føler nå at saken er blitt styrket, sier Yngve Skovly, etterforkningsleder ved Sunnmøre politidistrikt til TV2. Han regner med at etterforskningen av drapet vil være avsluttet før nyttår. Politiet har også funnet en kniv som de mener er drapsvåpnenet.

Uriktig forklaring

Politiet mener 32-åringen har forklart seg uriktig om sine bevegelser dagen Rasiah forsvant sporløst. Rasiah forsvant 3.oktober, og politiet sa tidlig at det dreide seg om et drap fordi det ble funnet blodspor i leiligheten hans. Kameraten ble siktet for drapet 23.oktober og varetekstfengslet for to uker.

I affekt

Motivet for ugjerningen er ikke kjent, men politiet mener 32-åringen drepte i affekt. Poltiet sier at mannens forklaringer ikke stemmer med de faktiske forhold.

Etter drapet ble 35-åringen pakkket inn i et teppe og kjørt den halvtime lange turen fra Sykkylven til Stranda og dumpet i havnebassenget.