<strong> DRAPSÅSTED:</strong>  Politiets etterforskere på vei inn i leiligheten der Lievi Sørensen ble drept. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, SCANPIX.
DRAPSÅSTED: Politiets etterforskere på vei inn i leiligheten der Lievi Sørensen ble drept. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER, SCANPIX. Vis mer

Fengslet, men nekter straffskyld for drapet på Levi (20)

Politiet fikk medhold i kravet om fire uker i varetekt for de to siktede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||  (Dagbladet): De to mennene på 22 og 21, som er siktet for drapet på Levi Sørensen (20) i Kristiansand sist uke, nekter straffskyld.

21-åringens forsvarer, advokat Ketil Magnus Berg, vil ikke si nærmere om hva som ligger i at han ikke erkjenner straffskyld etter siktelsen. Heller ikk 22-åringens advokat vil utdype hvorfor klienten hans nekter straffskyld.

- Han har vært i avhør, og har forklart seg om hvorfor han nekter straffskyld. Utover det vil jeg ikke kommentere saken, sier 22-åringens forsvarer, advokat Ole Petter Drevland, til Dagbladet.

Dagbladet kjenner til at 22-åringen i politiavhør skal ha sagt at han verken skjøt eller skar Sørensen over halsen, men innrømmer at han var tilstede da det skjedde. Det indikerer at han nå legger skylda på 21-åringen.

I full isolasjon Begge ble i dag varetektsfengslet i fire uker i Kristiansand tingrett i ettermiddag - i tråd med politiets begjæring.

De siktede må tilbringe to uker i full isolasjon og alle fire ukene med brev-, besøks- og mediaforbud.

Politiadvokat Jan Tallaksen bekrefter overfor NTB at de siktede nektet straffskyld i retten.

Det var siste torsdag at Levi Sørensen ble funnet død i elva Otra, kort avstand fra egen leilighet i Gimleveien i bydelen Lund, der han ble skutt og knivskåret i strupen.

Meldte seg De to siktede, 22 og 21 år gamle, hadde kommet til Kristiansand fra Østlandet noen uker i forveien og delte leilighet med Levi Sørensen, som en av dem kjente etter å ha bodd i Kristiansand en periode tidligere, etter det Dagbladet erfarer.

De to siktede meldte seg selv for politiet i Oslo fredag, etter å først ha blitt etterlyst timer før.

En fjerdemann, også han tidlig i 20-årene, var også tilstede i leilighet. Han ble skadd av knivstikk, og tok seg selv til sykehuset for behandling.

<strong> DREPT:</strong>  Levi Sørensen (20) ble drept i sin leilighet og dumpet i elva Otra sist torsdag. De to drapstiltalte samboerne nekter straffskyld. FOTO: PRIVAT.
DREPT: Levi Sørensen (20) ble drept i sin leilighet og dumpet i elva Otra sist torsdag. De to drapstiltalte samboerne nekter straffskyld. FOTO: PRIVAT. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer