Fengslingsmøte for Konnerud-mann utsatt

DRAMMEN (NTB): Fengslingsmøtet for mannen som i går kveld kveld forskanset seg i huset sitt på Konnerud i Drammen, og løsnet flere skudd, er utsatt til tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingen ble skadd i skuddramaet, men politiet i Drammen har siktet den 39 år gamle mannen for trusler og uforsiktig omgang med våpen. Etter planen skulle mannen bli fremstilt for forhørsretten i ettermiddag med begjæring om fire ukers varetekt, men fengslingsmøtet ble utsatt.

- Det var en beslutning retten tok etter å ha blitt informert om mannens helsetilstand, sier jourhavende jurist i Drammen politidistrikt, Thomas Blom til NTB.

Tatt hånd om

39-åringen ble tatt hånd om av helsepersonell etter at han klokken 01.50 i natt overga seg til politiet etter at bevæpnede polititjenestemenn hadde beleiret huset hans i bortimot åtte timer. Mannen ble betegnet som psykisk meget ustabil, og han ble innlagt på Buskerud Sentralsykehus ved psykiatrisk avdeling Lier. Thomas Blom ønsker ikke å kommentere om politiet var i kontakt med mannen i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer