Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fengslingsmøte for trippeldrapssiktet

- Hatt en kort og grei samtale med ham.

 I RETTEN:  Sidsel Isachsen fra Hordaland politidistrikt stiller som påtaleansvarlig på vegne av Sogn og Fjordane politidistrikt. Dette bildet viser bussen på stedet første natta etter drapene. Foto: NTB Scanpix.
I RETTEN: Sidsel Isachsen fra Hordaland politidistrikt stiller som påtaleansvarlig på vegne av Sogn og Fjordane politidistrikt. Dette bildet viser bussen på stedet første natta etter drapene. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 11 torsdag skal den trippeldrapssiktede 30 år gamle sørsudaneren fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett.

Sidsel Isachsen fra Hordaland politidistrikt stiller som påtaleansvarlig på vegne av Sogn og Fjordane politidistrikt. Politiet vil be om fire ukers varetektsfengsling, samt at fengslingsmøtet blir lukket for presse og publikum, skriver Bergens Tidende.

Den drapssiktedes forsvarer Fredrik Verling sier til NRK at han ikke skal ha nye møter med sin klient før møtet. Det var tidlig torsdag morgen uklart om 30-åringen selv skal møte i retten.

- Det blir avgjort i dag om han skal være med, blant annet etter at det er gjort henvendelser til sykehuset og ham, sier Verling.

Den trippeldrapssiktede mannen er innlagt ved Psykiatrisk klinikk ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen, også kjent som Sandviken sykehus. Verling sa onsdag kveld til NTB at han tidligere på ettermiddagen hadde møtt sin klient.

- Jeg har hatt en kort og grei samtale med ham. Han er høflig, rolig og vennlig i samtalene med meg, sa Verling onsdag.

Verling hadde da ennå ikke fått snakket med 30-åringen om drapene som skjedde på bussen fra Valdresekspressen i Årdal mandag.

(NTB)