DREPT:  Camilla Samira Olsen (32) ble drept på Trollåsen i Oppegård natt til lørdag. I dag er hennes 36 år gamle samboer framstilt for varetektsfengsling i Polen, siktet for forsettlig drap. Foto: Privat.
DREPT: Camilla Samira Olsen (32) ble drept på Trollåsen i Oppegård natt til lørdag. I dag er hennes 36 år gamle samboer framstilt for varetektsfengsling i Polen, siktet for forsettlig drap. Foto: Privat.Vis mer

Fengslingsmøte i Polen - uten at advokaten har hatt kontakt

Polsk politi: - Prosess om utlevering av drapssiktede kan starte innen 48 timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Den norske forsvareren til den drapssiktede mannen (36) i Polen har ennå ikke vært i kontakt med sin klient til tross for at fengslingsmøtet startet i formiddag.

Advokat Anne Gunn Edvardsen er fast forsvarer ved Follo tingrett og oppnevnt som forsvarer for den drapssiktede 36-åringen.

 - Det er norsk politi som må skaffe meg tillatelse til å snakke med han, og den tillatelsen har ennå ikke kommet. Jeg håper jeg kommer i kontakt i løpet av dagen, sa Edvardsen til Dagbladet ved 12-tiden fra sitt kontor på Ski.

Hun drar ikke til Polen før hun vet mer om framdriften i varetektsfengslingen og utleveringen.

Sju mil unna 36-åringen er siktet for å ha drept sin samboer Camilla Samira Olsen (32) på Kolbotn natt til lørdag

Ifølge VG Nett var fengslingsmøtet fremdeles i gang ved 11.30-tiden.

Mannen er overført til byen Nowy Sacz, som ligger rundt sju mil fra Rabka, der mannen ble pågrepet av polsk politi natt til mandag.

I løpet av 48 timer Den formelle prosessen i forbindelse med utleveringen til Norge er ikke satt i gang, men ifølge Beata Stepien-Warzecha, talskvinne for den regionale domstolen i Nowy Sacz, vil prosessen starte i løpet av 48 timer, skriver NTB.

Den foreløpige obduksjonsrapporten skal ifølge VG Nett bekrefte at den 32 år gamle kvinnen ble drept med kniv.