Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ferdig med sex-sakene

KrF sentralt hevder de i ferd med å legge sex-sakene i Rogaland bak seg. - Nå skal politikken komme i første rekke, sier statsminister Kjell Magne Bondevik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag talte han på partiets strategikonferanse i Sarpsborg i forkant av høstens lokalvalgkamp.

Bondevik er overbevist om at partiet skal greie å nå målet om samme oppslutning ved dette valget som ved forrige lokalvalg. Han beskriver de siste ukene som krevende, men sier nå at han går offensivt inn i valgkampen.

- Dette tror jeg vi skal greie. Vi fokuserer på familie og omsorg. Det er folk opptatt av, sier Bondevik.

I sin tale i Sarpsborg benyttet også Bondevik sjansen til å ta kraftig til motmæle mot Carl I. Hagens (Frp) debatteknikk.

- Carl I. Hagen forsøpler debatten. Han har startet denne valgkampen på et debattmessig lavmål. Tidligere i sommer beskyldte han og andre i Frp meg for å sitte rolig og se på, og slik være ansvarlig for alvorlige lovbrudd. Nå har han fulgt opp med grove personangrep på Jens Stoltenberg. Dette er en primitiv form for valgkamp som jeg håper at andre ikke slår inn på, sier Bondevik.

(NTB)

- FERDIG: Statsminister Kjell Magne Bondevik hevder KrF sentralt er ferdig med sek-sakene i Rogaland. Foto: SCANPIX