Ferdinand funnet

Familien Jensen jubler over å ha fått tilbake valpen Ferdinand, som var på avveie ei uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist søndag skrev Dagbladet om 14 år gamle Axel Jensen fra Nesodden som savnet sin fire måneder gamle bordercollie-valp Ferdinand. Hele familien, venner og hyttenaboer på Golsfjellet hadde i flere dager lett etter Ferdinand.

Et vitne hadde sett en mann og kvinne i 50-åra som hadde tatt med seg valpen i en bil. Og dagen etter at Dagbladet omtalte saken, ringte en kvinne fra Dokka til familien Jensen på Nesodden.

- Hun fortalte at et par hadde kommet bort til henne utenfor en butikk på Geilo og spurt pent om hun ikke var interessert i en valp. Årsaken til at de ville gi den bort, var at de hadde oppdaget sterke utslag av hundeallergi, forteller pappa Bjørn Jensen.

- Kvinnen hadde tatt hånd om Ferdinand og blitt veldig glad i valpen i løpet av uka hun hadde den, men var fast bestemt på å gi den fra seg. Vi kastet oss i bilen og hentet den umiddelbart. Nå er vi bare lykkelige og svært takknemlige for alle som hjalp oss med å finne Ferdinand, sier Jensen.

GLEDE: Axel Jensen (14) hadde nesten gitt opp håpet om å se Ferdinand igjen. - Den slikker meg i ansiktet og er tydelig glad for å se meg igjen, sier han.