Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fergie-bok sjokkerer slottet

LONDON (Dagbladet): Så snart skilsmissen fra prins Andrew var klar, solgte Fergie bokrettighetene til Simon & Schuster for åtte millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er pengemangel som har fått Fergie til å selge rettighetene: Hun har en gjeld på 30 millioner kroner som må betales ned. Men slottet raser fordi hun tidligere har lovet å ikke fortelle om ekteskapet.

I forlagskretser er man forbauset over at hun ikke fikk et større forskudd. Aktor i O. J. Simpson-saken, Marcia Clark, fikk 28 millioner kroner. At Fergie ikke får mer enn åtte, kan skyldes at hun ikke er villig til å avsløre intime detaljer fra ekteskapet, eller at forlaget ikke tror boka vil selge så godt. Fergies amerikanske agent sier dette ikke blir en bok med avsløringer fra soveværelset.

- Hertuginnen skal skrive om sitt liv. Hun vil ikke bryte noen avtale hun måtte ha med dronningen, som hun beundrer, sier agenten, Jeffrey Schneider.