Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fergie plager Tiger Woods

LONDON (Dagbladet): Den nye golfstjernen Tiger Woods (21), som vant US Masters i april, plages av telefoner fra Fergie. Han nekter nå å snakke med henne. Hun må legge igjen beskjed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange kjente personer har i tidas løp blitt plaget av telefoner fra hertuginnen. En av dem er Kevin Costner, som først ble smigret da hun ringte, men seinere fortalte venner at hun ble en «sann plage».

- Hun er en kvinne som skriker etter kjærlighet, skal Costner ha sagt.

For noen uker siden fulgte Fergie Tiger Woods rundt en 18 hulls golfbane i Dallas. Hun ble fotografert da hun visket ham noen ord i øret, hun ga ham også et kyss på kinnet, uten at han ble smigret. Tvert imot syntes han det var pinlig.

Tiger Woods føler at hertuginnen er en plage. Han kjenner henne ikke og har åpenbart ikke lyst til å bli kjent med henne. En av hans medhjelpere sier til News of the World at Fergie åpenbart ikke skjønner at han ikke ønsker telefoner fra henne. Han har ikke tid til å prate med fremmede.