Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fergie vil avsløre kongehuset

LONDON (Dagbladet): Fergie var i USA i forrige uke for å forhandle med flere forleggere om en bok der hun forteller «alt» om samlivet med prins Andrew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fergie har gitt dronningen et løfte om ikke å fortelle noe, men forsøker å omgå denne avtalen ved å skrive «en opplysningsbok om hvordan det er å være enslig, arbeidende mor».

Ifølge Daily Express har Fergie lovet å krydre skildringen med en rekke rykter om sine tidligere svigerforeldre og andre medlemmer av familien.

Motivet er penger. Det meste av de 20 millioner kroner som Fergie fikk i skilsmisseoppgjør, er knyttet til barna, deres underhold og deres utdanning. Hun fikk selv fem millioner, men skylder som kjent 30 millioner til sin bank.

Forhandlingene med flere forleggere fant sted i New York forrige onsdag. Alle forleggerne fikk beskjed om å tiltale henne «Deres kongelige høyhet». Fergie kan kreve at denne tiltaleformen blir brukt i om lag tre uker til, inntil skilsmissen trer i kraft. Da er hun ikke lenger kongelig, men «bare» hertuginne.