Fergies assistent drepte kjæresten

Fergies tidligere personlige assistent drepte kjæresten da han nektet å gifte seg med henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jane Andrews (34) het kvinnen som tidligere jobbet for hertuginnen av York. Da hennes kjæreste, forretningsmannen Thomas Cressman (39), takket nei til giftemål, drepte hun ham med en cricket-kølle, melder ananova.com. Saken mot Fergies tidligere påklederske pågår nå i Old Bailey Central Criminal Court i London.

Nekter skyld

I retten kom det fram at Andrews slo kjæresten Cressman i hodet med en cricket-kølle. Deretter stakk hun ham med en skarp kniv hun fant på kjøkkenet i hjemmet deres i Maltings Place, Fulham i vest-London. Drapet skal ha skjedd i perioden 15. - 19. september i fjor.

Den 34-årige kvinnen nekter straffeskyld.

Aktor Bruce Houlder forteller juryen at Andrews var deprimert i perioden før drapet.

- Hun drepte ham da hun forstod at forholdet ikke kom til å vare. At det ikke kom til å bli noe ekteskap. Sinnet og sjalusien fikk henne til å ta den fryktelige hevnen over mannen hun elsket, sier aktor Houlder.

Flyktet

Aktor Houlder mener at Andrews flyktet fra parets hjem etter drapet. Fire dager etterpå ble hun funnet i West Country. Full av smertestillende ble hun sendt til sykehuset.

- Når noen er drept, er det en fryktelig tragedie for alle involverte. Her står vi overfor en normalt vennlig og ordentlig kvinne som ble forandret og brent opp innvendig av sinnet sitt. Det endte i drap, sier Houlder.

Andrews, opprinnelig fra Grimsby, Lincolnshire, jobbet som påklederske for hertuginnen i ni år. I 1997 sluttet hun å jobbe for Fergie.

<B>I KENYA:</B> Her er Sarah, hertuginnen av York (t.v) sammen med sin tidligere påklederske Jane Andrews (t.h) på en tur i Kenya i 1994. I dag stod Andrews i retten siktet for drap på kjæresten.