Ferie-tjuver tok alt de eide

Bil, campingvogn, verdisaker for tusenvis av kroner og vesle Simons (11) kosetiger var søkk vekk da familien Solnes/Bakke skulle returnere til Norge etter en hyggedag i fornøyelsesparken Liseberg i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

14 dagers fantastisk sommerferie i Sverige og Danmark fikk en trist slutt for familien fra Trondheim. Mens Stig Solnes (37), samboer Nina Bakke (26) og de fire barna kjørte karusell og spiste is på Liseberg torsdag denne uka, stakk frekke tjuver av med alt de eide.

- Du kan gråte av mindre. Der sto vi, bare med shorts, tynne t-skjorter og lommebøkene våre. Vi fattet bare ikke at det kunne være sant, sier Stig Solnes til Dagbladet.
Flere ganger trålet familiefaren den enorme parkeringsplassen utenfor moroparken. Han kunne bare ikke fatte at alt var borte.

- Rulleskøyter, klær, CD-spiller, kosedyr og gitar - verdier for tusenvis av kroner er borte vekk, sier en sliten, men opprørt Solnes.

Etter en lang bussferd over grensa ankom familien til Oslo i går kveld.
- Vi fikk heldigvis låne klær av noen venner i Sarpsborg. For ungene ble det big size, sier Solnes som synes litt galgenhumor kommer godt med når det stormer som verst.