Ferje endelig til kai i Frederikshavn

«Christian IV» til kai i Frederikshavn. 1 700 passasjerer får endelig reise til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Like etter klokka 23 søndag kveld la «Christian IV» endelig til kai i Frederikshavn. Både de passasjerene som var med ned og de 1.700 passasjerene som ventet i Danmark får plass på turen hjem til Norge natt til mandag.

- Vi får plass til alle. De fleste som var med ned var stort sett dansker på vei hjem fra ferie, sier markedssjef Odd Grønberg i Color Line til NTB.

Opprinnelig skulle «Christian IV» dratt fra Hirtshals til Kristiansand klokka 13.45 søndag ettermiddag. I første omgang ble ferja to timer forsinket fra Kristiansand søndag morgen, og skulle etter den nye tidsplanen ankomme Hirtshals klokken 15.

Værproblemer

Men på grunn av det dårlige været reiste ferjen videre til Frederikshavn for å forsøke å legge til kai der. Klokken 23 hadde ferja endelig klart det.

- Det er aldri noe hyggelig når ting ikke går som det skal, men vi kan ikke gjøre noe med været, sier Grønberg.

Dermed startet lossingen og etter hvert lasting for reisen tilbake til Norge. Alle de 1.700 som ventet på ferjen får plass, det samme gjør de som var om bord.

- Ingen må bli igjen, lover Grønberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer