Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ferje evakuert i Sverige etter funn av mistenkelig gjenstand

Gjenstanden var ufarlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like etter klokka 22 i kveld ble en passasjerferje som ligger til kai i Trelleborg i Sverige evakuert.

  • Er du på stedet eller har bilder/video? Tips oss på SMS/MMS til 2400 eller 2400@dagbladet.no.

Ifølge Aftonbladet fant vaskepersonalet en mistenkelig gjenstand inne på en lugar like før avgang. De begynte å evakuere passasjerer på oppfordring fra politiet.

Expressen opplyste innledningsvis at politiet trodde det var en bombe.

- Vi tror det er en bombe, sier Fredrik Bratt ved politiet i Sverige til avisa.

Den svenske bombegruppa ble tilkalt av politiet og skal ha kommet til stedet like etter klokka 23.30, skriver Aftonbladet.

Klokka 23.50 gikk bombegruppa inn med robot for å destruere gjenstanden, og en snau time senere kunne de konstatere at den mistenkelige gjenstanden var helt ufarlig.

- Det er snakk om en liten, rød eske med kabler. De fant den inne på et toalett på en av lugarene, sier Anders Ljungdahl, innsatsleder for redningstjenesten i Trelleborg, til Expressen.

Passasjerferja, Stena Lines M/S Skåne, går mellom Trelleborg og Rostock i Tyskland. Den har plass til opp mot 600 personer, men bare 150 skal ha befunnet seg om bord på båten i kveld, ifølge politiets opplysninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling