Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ferjepassasjerer slipper å betale bompenger

Fra neste år blir slipper passasjerer på landets tredje mest trafikkerte ferjestrekning, Halhjem-Sandvikvåg på E39 i Hordaland å betale bompenger til en fylkesvei de ikke bruker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen har satt foten ned for bompengeordningen på ferjesambandet, melder NRK.

De siste årene har bompengeordningen på ferjesambandet blitt satt av til fylkesvei 545 i Fitjar, vest på Stord. Det er en lokal vei som svært få av ferjepassasjerene bruker.

Når bompengeinnkrevingen på ferja stanser, blir billetten 27 kroner billigere.

Lokale politikere er imidlertid ikke fornøyde.

- Det er klart det er hyggelig med alt som blir billigere. Samtidig så har det en negativ konsekvens ved at vi får et dårligere samferdselstilbud, sier ordfører i Stord kommune, Liv Kari Eskeland.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling