Fest endte i dødsfall

TROMSØ (Dagbladet): Julefesten i en bolig i Hammerfest endte med et mystisk dødsfall. I går formiddag ble en kvinne (33) funnet død utenfor huset, men ingen kan fortelle hva som har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet avhørte i går tre andre personer som oppholdt seg i boligen like overfor Hammerfest sentrum natt til i går. Ifølge fungerende politimester Hans E. Roll er ingen mistenkt for å ha forårsaket dødsfallet.

- Resultatet av obduksjonen vil først foreligge over helga, og før det kan vi ikke si noe om årsaken til at kvinnen døde, sier Roll til Dagbladet.

Funnet av kjæresten

Kvinnen var kjæreste med mannen som eide huset, får Dagbladet opplyst. Det var han som fant henne i morgentimene i går. Kvinnen hadde ingen synlige ytre skader, og hun var fullt påkledd. Hun disponerte også en leilighet nede i byen, og valgte bosted etter omstendighetene.

Naboer i det etablerte og fredelige boligfeltet hørte ikke noe bråk fra boligen natt til i går. Både kvinnen og huseieren skal ha tilhørt et miljø som ofte frekventerte et bestemt skjenkested i byen. Ifølge naboer og kjente av paret var det vanlig med mye trafikk til og fra huset, og det ble ofte konsumert alkohol.

Kvinnen har ett barn, som ikke var i boligen hvor 1. juledagsfesten pågikk. Både avdøde og huseieren var i fast arbeid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer