Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fest endte i dødsfall

TROMSØ (Dagbladet): Julefesten i en bolig i Hammerfest endte med et mystisk dødsfall. I går formiddag ble en kvinne (33) funnet død utenfor huset, men ingen kan fortelle hva som har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet avhørte i går tre andre personer som oppholdt seg i boligen like overfor Hammerfest sentrum natt til i går. Ifølge fungerende politimester Hans E. Roll er ingen mistenkt for å ha forårsaket dødsfallet.

- Resultatet av obduksjonen vil først foreligge over helga, og før det kan vi ikke si noe om årsaken til at kvinnen døde, sier Roll til Dagbladet.

Funnet av kjæresten

Kvinnen var kjæreste med mannen som eide huset, får Dagbladet opplyst. Det var han som fant henne i morgentimene i går. Kvinnen hadde ingen synlige ytre skader, og hun var fullt påkledd. Hun disponerte også en leilighet nede i byen, og valgte bosted etter omstendighetene.

Naboer i det etablerte og fredelige boligfeltet hørte ikke noe bråk fra boligen natt til i går.
Både kvinnen og huseieren skal ha tilhørt et miljø som ofte frekventerte et bestemt skjenkested i byen. Ifølge naboer og kjente av paret var det vanlig med mye trafikk til og fra huset, og det ble ofte konsumert alkohol.

Kvinnen har ett barn, som ikke var i boligen hvor 1. juledagsfesten pågikk. Både avdøde og huseieren var i fast arbeid.

Ikke Kripos-bistand

Politiet spurte i går også naboene om de hadde sett noe mistenkelig i eller utenfor huset hvor kvinnen ble funnet død. Men det kom ikke fram opplysninger som kunne kaste lys over dødsfallet. Området ble raskt avsperret, og politiet holdt vakt utenfor eneboligen i hele går.

Hammerfest-politiet har valgt å ikke be om bistand fra Kripos.

- Vi regner ikke med at Kripos kan gjøre noe som vi ikke kan, sier fungerende politimester Roll til Dagbladet.
Roll bekrefter at politiet har en teori om hva som kan ha skjedd, men vil ikke si noe mer før obduksjonen foreligger. Politiet tror ikke at dødsfallet skyldes stoffmisbruk.

Temperaturen har svingt mellom fem og sju kuldegrader i Hammerfest i helga.

FUNNET DØD:</B> Den 33 år gamle kvinnen ble funnet død utenfor dette huset like ved Hammerfest sentrum i går formiddag. Forklaringer fra personene som var i huset og naboer har ikke bidratt til å oppklare dødsfallet.
<B>Knust vindu og jule idyll?</B>

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!