Fest på Skaugum i kveld

Kronprinsparet inviterer samfunnets utstøtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På fredag fyller kronprinsesse Mette-Marit 32 år. Snart kan det kongelige ekteparet dessuten feire fire års bryllupsdag. Allerede i kveld slår Haakon og Mette-Marit til med en fest. Men det er ikke hvem som helst som står på gjestelista:

I år som i fjor inviterer de to samfunnets utstøtte inn i varmen på Skaugum i Asker. I fjor ble det holdt gjestebud i forbindelse med tv-aksjonen «Hjerterom», og narkomane, fattige og folk som er rammet av psykiske lidelser fikk møte de kongelige.

Festen ga mersmak. Også i år har det gått ut invitasjon til dem som sjelden står på noen gjesteliste, og klokka 18 åpnes dørene.

- Dette er en anerkjennelse av dem som har kjent at livet butter i mot, sa Helen Bjørnøy i Kirkens Bymisjon til Dagbladet i forrige uke. Sammen med generalsekretær Tor Øystein Vaaland i Rådet for Psykisk Helse har hun vært med på å plukke ut gjestene.

MANGFOLDIG GJESTELISTE:</B> Willy Svendsen ble tatt varmt i mot av kronprinsessen på Skaugum i fjor. I kveld er det gjestebud igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer