Festbråk, fyllekjøring, fortvilte naboer

Fyllekjøring både til lands og til vanns og fortvilte naboer som har klaget over festbråk, er fasiten når politiet oppsummerer natt til søndag.

FESTBRÅK: Politiet over hele landet har fått utallige meldinger om bråk som forstyrret natteroen natt til søndag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.33% Første dose: 78.21%

I Trondheim melder politiet om at de også i natt har blitt nedringt av folk som klager på feststøy.

I hovedsak er det klager fra beboere i sentrumsnære bydeler. Politiet har 87 loggførte meldinger relatert til feststøy fra kl. 23.00 til 05.30 natt til søndag, skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Kjørte i laksemærde

En av de mer spesielle tilfellene skjedde på Hitra der føreren av en fritidsbåt klarte det kunststykke å kjøre inn i og sette seg fast i en laksemærde i et oppdrettsanlegg utenfor Andsnes. Det er foreløpig uklart hvor store skader båten har gjort, og uvisst om laks har rømt, melder politiet. Fører av båten, en mann i 30-årene, mistenkes for promillekjøring.

I Kragerø stoppet politibåten en mann i 50-årene ved Gunnarsholmen. Han blåste til over lovlig verdi og anmeldes for å ha kjørt båt i påvirket tilstand.

I Bergen har politiet mottatt 60 meldinger på forstyrrelse av natteroen i tidsrommet 22.00-05.00, i all hovedsak fra Bergen sentrum. Politiet har ikke hatt kapasitet til å respondere på alle. Noen sentrumsgater er gjengangere, der patruljene har vært gjentatte ganger men hos forskjellig vertskap, opplyser Vest politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer