Festen i gang

Trond Giske kom i rosa skjorte og Morten Abel i mintgrønt halsbånd (!).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ellers så de ganske normale ut, gjestene som akkurat nå feirer prinsesse Märtha og Ari Behn på Bølgen & Moi i Trondheim.

I matchende svart og lidenskapelig rødt startet Märtha og Ari feiringen på restaurant sammen med feststemte venner i kveld. Løs snipp, humør og god stemning var satt i høysetet.

I stekende kveldssol fikk et hoiende pressekorps de bildene de ville ha. Noe forsinket, men med store smil tok brudeparet seg god tid til å vinke til de frammøtte på trammen utenfor restauranten Bølgen og Moi.

Mens mange av gjestene stilte i antrekk med klare referanser til bryllupsfargene rosa og mintgrønt, valgte brudeparet en annen vri. Märtha stilte i en kort, sort kjole, med mønster i rødt og hvitt, med en rød veske på armen. Ari var ulastelig kledd i sort dress, med hvit, slipsløs skjorte.

Forloverne Marianne Ulrichsen og Kåre Conradi var på plass tidlig for å gjøre alt klart. Fra de første gjestene ankom like før klokken 19, tok det en drøy time før kveldens hovedpersoner var inne i restauranten.

Hele kongefamilien ankom samtidig, mens Ari Behns søsken og foreldrene Marianne Solberg Behn og Olav Bjørshol, denne gangen arm i arm uten ektefeller, var de siste som ankom før de kongelige.

Trond Giske, med rosa skjorte, og popstjerne Morten Abel, med mintgrønt halsbånd, var blant dem som hadde kledd seg i bryllupsfargene.

(Dagbladet.no/NTB)

DET GÅR LIKAR NO: Kronprinsesse Mette-Marit er snart kvitt alle merker etter den skarpe tyske TV-sola.
MEST POP: Kong Harald høstet mest applaus av samtlige i Trondheim i dag.
HAR ERFARING: den nederlandske tronarvingen Willem-Alexander er nygift med kronprinsesse Maxima. I kveld hygger de seg i Trondheim.
HEJ-HEJ: Prinsessene Victoria og Alexandra ankommer festen.