Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fester håp om Sleipner-heving

RYVARDEN FYR (Dagbladet): - Vi håper å finne Arne Halvor inne i maskinrommet på «Sleipner», sier Arvid Aasbø, faren til den eneste savnede etter hurtigbåthavariet nord for Haugesund som ennå ikke er funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aasbø sier at det har kommet fram i vitneforklaringer at sønnen kan ha forsvunnet ned i ei sjakt som førte ned i maskinrommet. Dette har ennå ikke blitt gjennomsøkt.

- Vi har lett så mye, alle andre er funnet. Vi tror han ligger i maskinrommet, men hvis han ikke finnes der, så vil vi fortsette å lete etter ham i sjøen. Vi vil aldri gi opp.

Administrerende direktør Georg Eide i Eide Marine Services som har jobben med å heve «Sleipner» håper å kunne heve "Sleipner" opp av sjøen og ombord på lekteren i løpet av søndagen, men vil ikke utelukke at det kan gå enda lenger tid.

16 mennesker omkom da hurtigbåten "Sleipner" gikk ned ved Ryvarden fyr 26. november i fjor. I går ville Arne Halvor Aasbø ha vært 17 og et halvt år.