Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Festkaos i Sandnes: - Be barna komme hjem

Arrangøren forventet 100 ungdomsskoleelever til festen. Så startet problemene.

Politiet i Sandnes rykket fredag kveld ut med flere patruljer til et festlokale. Et neonparty for ungdommer mellom 13 og 15 år hadde kommet ut av kontroll.

Politiet ble tilkalt for å få til en styrt avvikling.

- Foreldre kan gjerne ringe sine barn og be de komme hjem, meldte politiet på Twitter.

Flere hundre for mange

Operasjonsleder Jøran Solheim sier til Dagbladet at det har vært et arrangement for ungdomsskoleelever på et fritidssenter. Festen skal imidlertid ikke ha gått som planlagt.

- Der var det både for få voksne og for lite lokale. Arrangøren tenkte at det skulle komme 100 personer, men det meldes at det har kommet mellom 300 og 400 ungdommer, sier Solheim.

På vei til sentrum

Da politiet kom til stedet, skal det ha vært både slåssing og dårlig stemning. Flere ungdommer skal også ha gått i veien og skapt trafikkproblemer.

- Nå har vi imidlertid kontroll, og lokalet nærmer seg tømt. Ungdommene er på vei mot sentrum, så vi håper det løser seg opp og at foreldre ber dem komme hjem, sier Solheim.

Like etter klokka 21 oppdaterer politiet på Twitter at arrangementet er avsluttet og alle har dratt fra stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling